Rólunk

Leonardo Média Akadémia Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola vezetői és tantestülete ezzel a komoly eltökéltséggel tervezi és szervezi az intézmény mindennapjait és jövőjét. Meggyőződésünk, hogy a tanitás olyan mesterség, mely apró megmunkálások eredményeként teremt valóságos csodát. Diákjaink az itt töltött idő alatt válnak felnőttekké, ami óriási felelősség és kihívás pedagógusaink, de az iskola valamennyi dolgozója számára. Tudatos, következetes, nyitott, empatikus, modern, korszerűen gondolkodó közösségek együttműködése révén alakul ki az a légkör, amiben a legfontosabb vezérelv a SZERETET csupa nagybetűvel. Leonardos szív! Nem véletlenül köszöntik új diáktársaikat tanulóink a tanév elején egy általuk készített szív alakú ajándékkal. Ők tudják, nagy érték a tudás, a teremtő közösség, a befogadó légkör, és a mindenen átható egymásra figyelő szeretet. A vezetőink, tanáraink, diákjaink és mindazok képessége, humánuma, empátiája, akik részesei ennek az iskolának, hozzájárulnak ahhoz, hogy összeálljon a mű, amely az emberi értékeket hivatott képviselni. Hogy tökéletes legyen, ahhoz mindannyian kellünk.

A Leonardo Média Akadémia Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola új utakon jár. A nappali gimnazisták átalakították az életét. Jöttek, láttak és életre kelt a vagány, tudásra és élményre éhes leonardos diák, aki nyitott minden újra, kezdeményez, befogad, és szeret iskolába járni. Mellettük ott van az elkötelezett, felkészült tantestület, akik kisérik, terelgetik, tanítják őket, és együtt haladnak a kitűzött célok felé. Új oktatási módszereinkkel kinyitottuk az iskolát, élményóráink az iskola falain kívül is zajlanak, a bevezetni tervezett hibrid oktatás pedig lehetővé teszi majd az oktatásba bevontak körének jelentős emelkedését. Mindezt egy szép, műemlék jellegű épület legmodernebb technikával felszerelt tantermeiben. A térségben egyedülálló módon elindítottuk az e-sport iránti érdeklődők számára alapozó óráinkat, versenyeket szerveztünk, és készítjük elő a digitális világ több szegmensének megismerését.

Leonardo Média Akadémia Gimnázium, Szakgimnázium és Általános iskola esti gimnáziuma és általános iskolája a megye több településén elérhető, a felnőttképzésben pedig online képzéseinken szerezhető olyan korszerű szakmai tudás, amely a munkaerő-piaci versenyképességet fokozza.

Intézményünk OM azonosítója: 200779

Adószáma: 18334533-1-15
Felnőttképzési nyilvántartási száma: 
E-001110/2015