E-SPORT OKTATÁS

TANULJ E-SPORTOT NYÍREGYHÁZÁN A LEONARDO MÉDIA AKADÉMIÁBAN

Iskolánk diákjaként részt vehetsz E-Sport oktatásainkon, amelyet a Zero2Hero csapata tart.

A következőkben egy, az iskolánk diákjai számára elérhető képzést szeretnénk bemutatni. Ezt a tanórák utáni, ingyenes workshopot az online játékok és az e-sport világa iránt érdeklődő diákjaink számára készítettük. Az interaktív foglalkozásokon veterán játékosok és egy, a témában jártas, okleveles pszichológus segíti az érdeklődők fejlődését. Gyakorlati óráinkon a legnépszerűbb játékokkal (például a VALORANT-tal) játszunk, és tippek, trükkök és stratégiák elsajátítását ösztönözzük. A pszichológiai felkészülést segítő foglalkozásokon pedig olyan, a mindennapi életben is jól alkalmazható témákról társalgunk, mint az egymásra odafigyelő kommunikáció, az egészséges, tudatos játékhasználat vagy az átgondolt gyakorlás. Workshopunkon igyekszünk a résztvevők igényeinek eleget tenni, és egy barátságos közeget teremteni, amiben a hobbiszinten játszók és versengőbb társaik is jól szórakozhatnak.

Diákoknak

Érdekel a játékok világának története? Szeretnél a gaming iránt rajongó kortársaiddal társalogni, együtt játszani? Esetleg a versengés motivál? Vagy talán mindez egyszerre? Ugorj be az egyik workshopunkra, és kóstolj bele, milyen a hozzád hasonlókkal való szervezett játék és beszélgetés. Meséld el a saját történetedet, fejezd ki magad, győzzetek együtt!

  • Szülőknek

Az iskolai online játék és e-sport (elektronikus sport, az online videójátékokkal hivatásként foglalkozók tevékenysége) oktatást iskolánk kiváló eszköznek tartja arra, hogy általa az érdeklődő gyermekek az öncélú szórakozás mellett olyan készségeket is elsajátíthassanak, amelyek a későbbiekben is hasznukra lesznek a mindennapok során. Ezekhez sorolnánk többek között a magabiztos közlést, az eredményes célállítást és a stresszel való megküzdést. A diákok fejlődését szakember által, pszichológiai szakirodalom alapján készített segédanyagok (például diasorok, kommunikációs készséget fejlesztő feladatok) támogatják.

Zero2Hero + LMA

A Zero2Hero E-sport Academy egy, az Esélytér Intézményfenntartó által működtetett szervezet, melynek fő célja a magyar gamer szubkultúra felvirágoztatása az oktatatás felfrissítésével, illetve közösségszervezési tevékenységekkel kívánja elérni.

Hosszútávú célunk az online játék testi, lelki és társas alapjainak középiskolás gyermekek által történő elsajátítása, az életre nevelés, a profi szintű játékosok kinevelése, versenyszervezés helyi, regionális, országos szinten. Ezen túl terveink között szerepel az intézmények közötti verseny illetve bajnokság megszervezése, mely előzetes felméréseink alapján nagyon nagy érdeklődésre tart számot. Akadémiánkra jellemző a diákközpontú, dinamikus, fejlődésorientált gondolkodásmód.

 Juhász Csaba, a Zero2Hero E-sport Academy megálmodója

Képek az E-Sport teremről

MÉG TÖBBET OLVASNÁL A ZERO2HERO CSAPATÁRÓL?