Szolgáltatásaink

Személyiségfejlesztés az Enneagram tükrében

Programfelelős: Kocsis Mariann
Az Enneagram egy személyiségtipológia, amely 9 személyiségtípust karakterizál (innen a neve is: ennea (gör.) = kilenc, gramma = ábra, garfika). Az Enneagram, tehát kilences diagrammot jelent az embereket hajlamaik és bizonyos rögzült viselkedési mintáik alapján 9 csoportba sorolja.
Képzésünk részletei ügyében keresse kollégánkat a leonardo@mediaakademia.hu e-mail címen.

Fotó szolgáltatás

Programfelelős: Vágó Gyula
A fényképezés mindenkinek mást jelent. Van akinek hobbi, van akinek életforma. Most itt egy csapat, aki segít.

Marketing

Programfelelős: Szondy Zsolt
Szeretne Ön a médiában megjelenni, internetes, nyomtatott, illetve rádiós reklámját hatékonyan használni, és ezáltal a szakmai nyilvánosság figyelmét növelni? Internet marketing szolgáltatásaink keretében Iskolánk számos lehetőséget kínál.

Domain név regisztráció, Webtárhely szolgáltatás

Szerver alapú szolgáltatásainkat, fejlesztéseinket, weboldalainkat az ENEXIS Kft.-vel együttműködve biztosítjuk partnereink részére: www.enexis.hu

Kiadványok, katalógusok

Programfelelős: Vágó Gyula
Egy termék, vagy szolgáltatás részletes bemutatására ad lehetőséget egy prospektus, kiadvány készítése. Vállaljuk egyedi kiadványok elkészítését.

A szórólapok a prospektusoknál rövidebbek, inkább a figyelemfelkeltést szolgálják. Fontos, hogy könnyen áttekinthetőek legyenek és a lényeges információkat tartalmazzák. Különösen fontos ebben a speciális helyzetben a design megfelelő, a tartalmat erősítő kialakítása.

Grafikai munkák

Programfelelős: Vágó Gyula
Grafikai munkák és egyéb reklámanyagok tervezése: plakátok, szórólapok, újsághirdetések, prospektusok, cégarculatok, céglógók, névjegyek.

Weblaptervezés

Programfelelős: Szabó Gergő
Portál rendszerek tervezése, egyéni honlap készítése, böngésző alapú interaktív webes alkalmazás-fejlesztések, weblap készítés az első lépéstől az utolsóig! Bízza a Leonardo Web Teamre!

Tanfolyami szakképzéseink

Programfelelős: Szondy Zsolt
www.macakademia.hu